aqua-ro-design
Domov O podjetju Naše delo Ponudba Galerija slik Nasveti
Aktualne novice Aktualne cene Akvarij.com na Facebook-u
www.akvarij.com www.akvarij.com www.akvarij.com www.akvarij.com www.akvarij.com
 
NAŠE DELO
  AKVARIJ
  RIBNIK
  FONTANA
  REKLAMNE PROMOCIJE
  OBLIKOVANJE IN POSTAVITEV SCEN
  IZPOSOJA RAZNIH MOTIVOV
ISKANJE PO PORTALU
VREME PO SLOVENIJI
PREDSTAVITEV TUJI JEZIKI
   
NAGRADNI IZBOR
PRIJAVNICA za NAJLEPŠI RIBNIK in NAJBOLJ NORO DOBRO FOTOGRAFIJO 2012
ANKETA
Zanimam se za:








predhodne ankete
 
eNoviceENOVICE - želim se prijaviti na prejemanje novic spletne strani akvarij.com
 
 
 

RIBNIK

Nudimo načrtovanje, prodajo, izgradnjo ali postavitev, svetovanje (zdravljenje rib, odpravljanje alg, odpravo tehničnih napak, servis opreme,...itd) ter servis okrasnih vrtnih in plavalnih ribnikov ter ribnikov z koi krapi.

NAČRTOVANJE pomeni ali da sodelujemo z arhitektom in vrišemo okrasni ali plavalni že v načrt zasaditve in urejanje okolice ali pa s stranko naknadno načrtujemo postavitve ribnika v že stoječ objekt.

PRODAJA pomeni, da ponujamo vse izdelke, ki jih tržišče trenutno ponuja na področju ribniškega programa, kakor tudi ribe in rastline za zasaditev vodnih in obvodnih površinah.
Ponujamo več cenovnih razredov opreme (vsaj dva), tako da si lahko stranka sama in z našim svetovanjem izbere cenovni in kvalitetni razred opreme in tehnike.

IZGRADNJA ALI POSTAVITEV pomeni, da vam prevzamemo celotno izgradnjo ribnika od izkopa do zasaditve.
Dostava kamna, skal, rastlin, rib, izkop (strojni, ročni) primerna izbira in motaža opreme, polaganje folije in filca (tudi montaža fiksnega poliesterske ribnike), zagon celotnega filtrirnega sistema, obdelava roba ribnika z kamenjem ter brežine, izvedba raznih vodnih efektov (slap, potok, vodomet,..), namestitev vodnih lučk,...so opravila ob ribniku, ki spadajajo pod izgradnjo ribnika, oziroma pod naše opravilo.
V kolikor pa katero izmed opravil sami obvladate, se delu priključimo prej ali kasneje...vse je stvar dogovora.

Izgradnja ribnika velikosti do 10000l je navadno z našo izurjeno ekipo končano v enem dnevu.
Ker je možnost različnih vodnih efektov v ribniku velika, vsekakor najprej na ogledu objekta poslušamo vaše želje, nato pa kolikor je le mogoče, vaše želje izvedemo tudi v praksi ( potok, slap, različni vodometi, izvir, izbruh, gejzir, fontana, palčki z vodnim curkom, različni svetlobni efekti - vse te zadeve pa si lahko vklopite s terase z gumbom na daljincu).

SVETOVANJE pomeni pomagati ljudem na domu ali poslovnih objektih, ko pride tako daleč, da si več ne znajo sami pomagati. Pri tem je mnogo vprašanj v zvezi z algami, ki so na prostem, zaradi sonca mnogo bolj prisotne, mnogo je težav s spomladansko boleznijo rib, tudi tehnika je vse bolj zahtevna,… Vsekakor lahko naše strokovno znanje in izkušnje ter digitalne merilne naprave prej odkrijejo vzrok kakšne težave.

SERVIS ribnika, se ne izvaja tako pogosto kot servis akvarija, saj ko se ustvari v ribniku optimalna klima, ni zaželeno pogosto poseganje v sistem.
Tudi vodo ni potrebno redno menjavati.
Servis ribnika se ponavadi izvede spomladi, ko se v ribniku začne prebujati življenje in se ponovno vklopijo vse naprave
Kaj zajema spomladanski servis ribnik in zakaj se izvaja ter kakšna so ostala opravila skozi vso leto z ribnikom si lahko ogledate na tem linku VZDRŽEVANJE RIBNIKA SKOZI VSO LETO.
V poletnih mesecih se ponavadi le doliva hlapeča voda, oziroma se po daljšem zelo toplem obdobju menja del vode.
Servis pa opravimo ponovno jeseni, kjer se najkasneje konec septembra naredi manjša generalka ribnika, v kolikor se je čez poletje v ribniku nabralo preveč nečistoč in mulja ali pa se preprosto želimo rešiti ribic, ki se ponavadi čez poletje prekomerno razmnožijo.

izris nacrta za ribnikpolaganje kamnapolnjenje ribnika z vodo


©2012 www.akvarij.com servis, prodaja in vzdrževanje akvarijev ter ribnikov | Vse pravice pridržane.
Kontakt: 041 697 116 [Robert Leitinger], e-pošta: info@akvarij.com
Smo: 18.4.2024, 23:0:58 | obiskovalec številka: 6806283 | Izdelava spletne strani in gostovanje www.sloHost.net
facebook