AQUA-RO-DESIGN; ribniki, akvariji, fontane,...
aqua-ro-design
Domov O podjetju Naše delo Ponudba Galerija slik Nasveti
Aktualne novice Aktualne cene Akvarij.com na Facebook-u
www.akvarij.comwww.akvarij.com www.akvarij.com www.akvarij.com www.akvarij.com
 
ISKANJE PO PORTALU
VREME PO SLOVENIJI
PREDSTAVITEV TUJI JEZIKI
   
NAGRADNI IZBOR
PRIJAVNICA za CRAZY PICTURE 2018
ANKETA
Zanimam se za:








predhodne ankete
 
eNoviceENOVICE - želim se prijaviti na prejemanje novic spletne strani akvarij.com

 

PRIJAVA-ODJAVA NA NOVICE

Naše storitve in produkte, ki jih nudijo portali podjetja AQUA-RO-DESIGN, Robert Leitinger s.p., Kagerjeva ulica 70, ID za DDV: SI27037312, direktor ROBERT LEITINGER, ki bo upravljalec vaših osebnih podatkov, lahko koristite, če nam boste potrdili obrazec, ki ste ga prejeli na el. naslov.

S vpisom svojega epoštnega naslova izjavljam, da sem seznanjen in soglašam ter izrecno dovoljujem upravljalcu mojih osebnih podatkov (epoštnega naslova) podjetju AQUA-RO-DESIGN (v nadaljevanju podjetje), da ga uporabi za namen pošiljanja promocij, novosti, akcij na področju storitev in artiklov, ki jih ponuja to podjetje.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

A.
Direktnega trženja produktov in storitev podjetja, ki so vsakokrat objavljene na spletni strani in sicer za namen:

Prejema in obdelave naročila, poizvedbe oz. vprašanja, pripravo ponudbe oz. odgovora ter vzpostavitve kontakta oz. komunikacije.

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov s strani družbe in izjavljam, da sem seznanjen z namenom obdelave teh osebnih podatkov za potrebe neposrednega trženja in sem seznanjen z dejstvom, da se lahko kadarkoli odjavim/odstopim od soglasja za namen direktnega trženja s klikom na povezavo za odjavo.

B.
Posredovanja sporočil z oglasnimi vsebinami za namen:

Obveščanja o obravnavi reklamacij, tehničnih novostih produktov o novih produktih in storitvah, posebni dnevni ponudbi, ugodnostih pri plačilih za produkte in storitve, ki so vsakokrat objavljene na spletni strani družbe.

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov s strani družbe in izjavljam, da sem seznanjen z namenom obdelave teh osebnih podatkov za namen obveščanja po naslednjih poteh:

-e-sporočila
-SMS/MMS
-po pošti
Seznanjen sem z dejstvom, da se lahko kadarkoli odjavim/odstopim od soglasja za namen prejemanja sporočil z oglasnimi vsebinami s klikom na odjavo posamezne poti.

Potrjujem da sem starejši/a od 15 let in sem seznanjen/a s Splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov, katere sem podal prostovoljno ter svojimi pravicami do upravljalca mojih osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo hranili tako dolgo, dokler se ne boste s klikom na odjavo odjavili iz naše zbirke osebnih podatkov za posamezne namene uporabe in poti.

Obdelava in varna uporaba vaših osebnih podatkov se bo vršila v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredbo (EU) 2016/679 in družba, ki je upravljalec vaših osebnih podatkov izjavlja, da nosi popolno odgovornost za zakonito uporabo.

Izjavljamo, da vaših osebnih podatkov, katere ste nam posredovali ne bomo prenašali izven naše zbirke osebnih podatkov.

Poleg odjave/odstopa od vašega soglasja za posamezne namene imate v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov ZVOP-1 in v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 GDPR še naslednje pravice, ki jih uveljavljate pri družbi na način, da pošljete zahtevo po e-pošti na e-naslov info@akvarij.com z pripisom ODJAVA.
-pisno zahtevo za dostop do svojih osebnih podatkov.
-pisno zahtevo, da se vam dopustiti, da osebne podatke popravljate in dopolnjujete v obsegu, ki ga predvidevajo rubrike soglasja.
-pisno zahtevo, da se vam posreduje poročilo za katere namene, kdaj in katere osebne podatke je družba uporabljala.
-pisno lahko uveljavljate pravico do omejitve obdelave in pošljete ugovor/pritožbo na pristojnega državnega varuha osebnih pravic, če smatrate, da so kršene vaše pravice.

 
15.5.2018 | objavil: Robi | Število ogledov: 364
 


©2018 www.akvarij.com servis, prodaja in vzdrževanje akvarijev ter ribnikov | Vse pravice pridržane.
Kontakt: 041 697 116 [Robert Leitinger] | e-pošta: info@akvarij.com
Smo: 20.8.2018, 2:37:39 | obiskovalec številka: 5130588 | Izdelava spletne strani in gostovanje www.sloHost.net
facebook